Galette bretona o crepe salado (sin gluten)

Galette bretona o crepe salado (sin gluten)

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Galette bretona o crepe salado (sin gluten). It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit tasty. This will be really delicious.

Galette bretona o crepe salado (sin gluten) is one of the most well liked of recent trending meals on earth. It is appreciated by millions daily. It's easy, it is quick, it tastes delicious. Galette bretona o crepe salado (sin gluten) is something that I have loved my entire life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Galette bretona o crepe salado (sin gluten), starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Galette bretona o crepe salado (sin gluten) delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Galette bretona o crepe salado (sin gluten) is 10 -15  crepes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Galette bretona o crepe salado (sin gluten) estimated approx 1 hora.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Galette bretona o crepe salado (sin gluten) using 17 ingredients and 7 steps. Here is how you cook that.

Conseguir unos buenos crepes con este tipo de harina es todo un arte ya que no se pueden cocinar mucho para que no se rompan. El sabor a nueces que tiene la harina de trigo sarraceno y sus propiedades lo merecen. Que sean unos crepes de #AlfombraRojaCookpad también depende de un buen relleno.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Galette bretona o crepe salado (sin gluten):

  1. 300 gr. harina de trigo sarraceno
  2. 1 huevo
  3. 750 ml. agua
  4. Sal
  5. Aceite de girasol
  6. Para el relleno
  7. Jamón serrano (2 lonchas persona)
  8. Para los huevos revueltos
  9. Huevos (2 por persona)
  10. Mantequilla (10 gr. persona)
  11. Sal
  12. Pimienta
  13. Para los champiñones salteados
  14. Champiñones (100gr. persona)
  15. Chalota (1/2 por persona)
  16. Mantequilla
  17. Perejil o cilantro

Steps to make to make Galette bretona o crepe salado (sin gluten)

  1. Comenzar haciendo la masa para crepes. Batir el huevo en un cuenco ancho y profundo tipo ensaladera. Mezclar con la harina y una cucharadita de sal o algo más. Ir añadiendo el agua poco a poco, enseguida se obtiene una mezcla lisa. Cubrir el cuenco con film transparente y dejar reposar la masa al menos 1 hora en el frigorífico.
  2. Mientras ir haciendo el relleno. Comenzamos por los huevos revueltos. Cascar los huevos en una sartén o cacerola fuera del fuego y reunirlos con la mantequilla, añadir sal y pimienta.
  3. Encender el fuego y a fuego medio remover y remover hasta que se vaya convirtiendo en una pasta sólida y suave, bajar el fuego y seguir removiendo. Sólo con un poco de paciencia conseguiréis una maravillosa crema propia de un gran chef. No tiene truco, ni ciencia. Al finalizar añadir una nuez de mantequilla, incorporar al revuelto y reservar.
  4. Os dejo el link de Máster Chef estadounidense que fue mi guía. https://youtu.be/eLkgILAkqVI Aunque como dije antes prefiero el método del fuego lento.
  5. Seguimos con los champiñones salteados. Para ello poner un trozo de mantequilla en una sartén y saltear los champiñones. Añadir la chalota, dejar que se haga todo 5 minutos al fuego y terminar añadiendo el perejil o cilantro. Reservar.
  6. Sacar la masa de crepes del frigorífico. En una sartén al fuego con una pizca de aceite de girasol que engrase toda la base de la sartén, verter un cucharón de la masa. Se formarán pequeñas bolsitas de aire que se podrán romper picándolas con la espátula. No cocinar demasiado para que no lleguen a partirse. Será suficiente cocinarlos sólo de un lado. Colocarlos uno encima de otro en un plato.
  7. Rellenarlos primero con la crema de huevo revuelto, los champiñones por encima y dos lonchitas de jamón serrano en cada crepe. Doblar, espolvorear con perejil y servir.

As your experience as well as self-confidence grows, you will locate that you have more natural control over your diet as well as adapt your diet to your personal tastes gradually. Whether you intend to serve a recipe that utilizes fewer or more ingredients or is a bit basically zesty, you can make easy modifications to accomplish this goal. In other words, start making your recipes on time. When it comes to standard food preparation abilities for beginners you don't need to discover them however just if you understand some basic cooking strategies.

This isn't a full guide to fast and also simple lunch dishes however its excellent something to chew on. With any luck this will get your imaginative juices streaming so you can prepare scrumptious meals for your household without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Any-night-of-the-week Galette bretona o crepe salado (sin gluten). Thanks so much for reading. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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