Curry de bacalao con verduras, garbanzos y cous-cous

Curry de bacalao con verduras, garbanzos y cous-cous

Hello everybody, it's me, Dave, welcome to our recipe site. Today, we're going to make a distinctive dish, Curry de bacalao con verduras, garbanzos y cous-cous. One of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Curry de bacalao con verduras, garbanzos y cous-cous is one of the most popular of current trending foods on earth. It's simple, it is fast, it tastes delicious. It's appreciated by millions daily. Curry de bacalao con verduras, garbanzos y cous-cous is something which I've loved my whole life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Curry de bacalao con verduras, garbanzos y cous-cous, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Curry de bacalao con verduras, garbanzos y cous-cous delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Curry de bacalao con verduras, garbanzos y cous-cous is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Curry de bacalao con verduras, garbanzos y cous-cous using 10 ingredients and 6 steps. Here is how you cook it.

Pensé inicialmente en preparar un arroz con patatas y bacalao, pero vi la berenjena en la nevera y rápidamente se me ocurrió éste repentino cambio de plan que resultó de lo más exquisito y que además preparé en poco tiempo.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Curry de bacalao con verduras, garbanzos y cous-cous:

  1. 1 bandeja lomos de bacalao en salazón, en remojo unas horas antes, cambiando el agua de vez en cuando
  2. 1 vaso cous-cous
  3. 1 bote pequeño garbanzos cocidos
  4. 4 chalotas (o 1 cebolla, que ayer no tenía)
  5. 2 dientes ajo
  6. 1 zanahoria
  7. 1 pimiento verde
  8. 1 berenjena
  9. 2 tomates maduros
  10. Especias: curry, cúrcuma, comino molido, dos semillas de cardamomo, cilantro seco picado, pimentón de La Vera picante, pimienta negra, sal gruesa

Instructions to make to make Curry de bacalao con verduras, garbanzos y cous-cous

  1. Ponemos a calentar un vaso de agua en una cazuela aparte con un chorrito de AOVE, dos semillas de cardamomo aplastadas con el cuchillo, un toque de cilantro seco picado, pimienta negra molida y una pizca de sal. Cuando rompa a hervir, la apartamos del fuego, echamos el cous-cous, mezclamos bien y dejamos reposar.
  2. Pochamos las chalotas en juliana junto con los ajos en rodajas, los pimientos y la zanahoria cortados al gusto en una cazuela con algo de AOVE y una pizca de sal gruesa.
  3. Añadimos la berenjena en daditos y la salteamos durante un par de minutos removiendo constantemente.
  4. Añadimos los tomates triturados, los garbanzos bien escurridos, la cantidad de agua del bote de garbanzos y por último las especias: una cucharadita (o dos) de curry, otra de cúrcuma, media de pimentón picante, un toque de comino molido y pimienta negra molida al gusto. Mezclamos bien y llevamos a ebullición.
  5. Cuando rompa a hervir, damos una última enjuagada al bacalao, lo cortamos en taquitos y lo incorporamos a la cazuela. Mezclamos y dejamos cocinar hasta que el líquido haya reducido casi todo.
  6. Finalmente desmenuzamos el cous-cous, si quedó algo apelmazado, lo incorporamos a la cazuela con el fuego apagado, mezclamos bien todos los ingredientes y listo, a disfrutar del manjar!

As your experience and self-confidence grows, you will certainly discover that you have more natural control over your diet as well as adjust your diet plan to your individual tastes gradually. Whether you intend to offer a recipe that uses less or more components or is a little more or less hot, you can make easy modifications to attain this objective. In other words, start making your dishes promptly. When it comes to fundamental food preparation abilities for beginners you don't require to discover them however just if you understand some easy cooking methods.

This isn't a total guide to fast and also easy lunch recipes yet its good something to chew on. Hopefully this will get your innovative juices moving so you can prepare delicious dishes for your family members without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up with this special food Recipe of Perfect Curry de bacalao con verduras, garbanzos y cous-cous. Thank you very much for reading. I am confident that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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